Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
rakkaat hevoset ja ponit


Valitsethan näistä ihanista hepoista itsellesi hoitsun!

<--Edellinen 10 / 13 Seuraava-->
[Shadow.jpg]
Shadow.jpg

Shadow 

  
Perustiedot

Virallinen nimi: TK Shadow of Moonlight
Kutsumanimi: Shadow
Sukupuoli: tamma
Syntynyt/Ikä: 19.3.2000
Rekisterinumero: 

Rotu: Angloarabi
Väri: ruunikko
Säkäkorkeus: 161 cm
Kasvattaja: Sofia /
Tallikukkula
Omistaja: Sofia
Hoitaja: ?

Koulutustaso:
KO: HeB

RE: 70cm
ME: 30cm
IRTO: 100cm

Palkinnot/Voittosumma:
Sairaudet: -
Jälkeläiset: -

Sukutaulu

I

ii Iii
Iie
Ie Iei
Iee
E Ei Eii
Eie
Ee Eei
Eee

Luonnekuvaus

Hoitaessa: Shadow on hyvin rauhallinen hevonen, joka nauttii huomiosta. Aina kun talliin astuu uusi ihminen höröhtää Shadow sille tervehdyksen. Kuka tahansa voi hoitaa Shadowia ilman ongelmaa, koska tämä neito ei tee kärpäsellekkään mitään. Tämän takia se on hyvin suosittu hevonen TK:ssa. Harjatessa Shadow vain nauttii ja seisoo paikoillaan. Kaviot Shadow nostaa ylös itse eikä yritä vetää niitä kädestä. Suitset Shadowille saa melko hyvin, vaikka pitääkin laittaa sormi sen suuhun, jotta suu avautuu. Sataloidessa Shadowkin on rauhallinen jos vain muistaa kiristää satulavyön yksi reikä kerrallaan. Shadowia ei tarvitse sitoa kiinni hoitotoimenpiteen ajaksi. 
Ratsastaessa: Shadow on kentällä rauhallinen. Sitä ei haittaa, vaikka muut hevoset olisivat ihan sen pehvassa tai kyljessä kiinni. Normaalisti tunneilla Shadow on jopa laiska joten raippa kannattaa ottaa mukaan varun vuoksi. Esteitä Shadow hyppää aika huonosti. Se ei osaa nimittäin arvioida ponnistus kohtaa hyvin. Maastoon mentäessa Shadow muuttuu ihan eri hevoseksi. Se on yli pirteä eikä todellakaan helppo hallittava. Tämä energisyys johtuu Shadowin entisestä matkaratsastus urasta. Shadow nimittäin osallistui ensimmäisen kerran 6-vuotiaana matkaratsastus kisoihin ja sijoittui toiseksi. Parin vuoden jälkeen Shadowin jalat eivät enää kestäneet niin lujaa vauhtia ja pitkiä matkoja, että tämä laji jouduttiin lopettamaan kokonaan. Maastossa Shadowille tulee kaikki nämä muistot mieleen ja se ohittaa kaikki muut mukana olevat hevoset.                                                                                                   Muiden hevosten seurassa: Shadow on kaikkien kaveri luonteeltaan. Se tutustuu kaikkiin mielellään eikä pomota ketään. Tämän takia monet hevoset arvostavat sitä eivätkä ole agresiivisia shadowin seurassa, vaikka normaalisti olisivatkin. Shadowin luonne muuttuu kuitenkin maastossa. Silloin se pitää kaikkia hevosia kilpakumppaninaan. 
Kisoissa: Kaikissa muissa paitsi matkaratsastus kisoissa Shadow on rauhallinen, vaikka ratsastaja tärisisikin pelosta. Shadow suorittaa kaiken niin hyvin kuin vain pystyy ja kuuntelee ratsastajaa tarkasti. Loistava hevonen ensimmäisiin kisoihin! 
Muuta: Shadowin kanssa ei saa mennä maastoon kuin vain erikoisluvalla! 

Kilpailukalenteri

PVM Paikka Laji/Jaos Luokka Sijoitus
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -

Tekijänoikeus


Ulkoasu © Tidam / Tidamin Kopiointisivut
Tekstit © Sofia
Kuvat © Christiane Slawik©2019 Tallikukkula - suntuubi.com