Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
rakkaat hevoset ja ponit


Valitsethan näistä ihanista hepoista itsellesi hoitsun!

<--Edellinen 7 / 13 Seuraava-->
[Fruitti1.jpg]
Fruitti1.jpg

copy: Christiane Slawik

nimi: Fruitti

rotu: Falabella (miniatyyrihevonen)

skp: tamma

säkä: 86 cm

syntynyt: 2005 (4v)

väri: lehmänkirjava

hoitaja: ??

palkinnot:

painote: näyttelyt ja poniagility

luonne/hoitaessa: Fruitti on suuri persoona pienestä koostaan huolimatta. Se on kova menemään ja tutustumaan uusiin asioihin. Fruitti on melkein koko elämänsä ollut laitumella, jossa on pieni ja matala "lato" johon se pääsee sadetta pakoon. Vain hurjimmilla ukkosmyrskyilllä Fruitti otetaan sisälle, koska se inhoaa karsinassa olemista. Fruittia harjataan tallissa, mutta viedään se heti sen jälkeen takaisin laitumelle. Harjatessa se ei oikein malta pysyä paikoillaan vaan liikkuu koko ajan. Kavioiden putsaaminen onnistuu kuitenkin ilman ongelmia.

ratsastaessa: Fruitilla ei saa ratsastaa. Se on aivan liian pieni sellaiseen. Liikuntaa se saa kun sen kanssa mennään kävelylenkeille. Fruittia talutetaan lähes niin kuin koiraa paitsi, että sillä on riimu päässä kaulapannan sijasta. Taluttaessa se vetää hoitajaansa perässä. Energiaa kulutetaan myös poni agilityllä. Fruitti nauttii siitä paljon, joten olisi kiva jos hoitajakin jatkaisi sitä.

laitumella/muita hevosia kohtaan: Fruitti on laitumella muiden shettiksien kanssa, mutta ei se itseään pienemmäksi tuntisi friisiläisen rinnallakaan. Fruitti on hyvin sosiaalinen ja viihtyy muiden eläinten (myös kissojen ja koirien) kanssa mainiosti. Fruitti tulle heti luokse kun laitumen portti avataan, joten kiinni ottaminen ei ole ongelma.

muuta: Olisi ihanaa jos hoitaja jatkaisi Fruitin kanssa agilityä ja taluttelisi sitä ympäri maastoa.

Kilpailukalenteri
PVM paikka laji luokka ratsastaja tulos
28.12.09 Tallikukkula näyttelyt ponit
Nekkuli
2/6

Muuttaa...©2019 Tallikukkula - suntuubi.com