Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
rakkaat hevoset ja ponit


Valitsethan näistä ihanista hepoista itsellesi hoitsun!

<--Edellinen 8 / 13 Seuraava-->
[Katelyn.jpg]
Katelyn.jpg

Virtuaalihevonen / a SIM game horse

Katelynn

Virallinen nimi - Katelynn
Kutsumanimi - Kaneli
Syntynyt/ikä - 12.3.2000
Rekisterinumero -
Rotu - Connemara
Väri ja merkit -
Painotus - Ratsu
Koulutustaso -
Voittosumma -
Kasvattaja - Talli Kukkula
Ex Omistaja - Enja Kultainen Aurinko
Hoitaja - ?

Luonnekuvaus

Ratsastaessa: Vaikka kuvassa näyttää, että Kaneli on villi, mutta oikeasti se on ihan(=ei mikään tosi rauhallinen vaan ihan normi) kiltti.  Kaneli on kuvan kaunis hevonen ja sen takia näyttelytuomarit ihastuvat siihen. Esteitä hyppää melkein 100cm, mutta koulussa mene oikein hyvin! Maastossa säpsähtää vähän väliä eikä suostu oikeastaan menemään maastoon ilman laumakaveria. kaneli siis ei ole mikään aloittelijoiden hevonen, mutta loistava kisaratsu se on!

Hoitaessa: Kanelilla on tapana uhitella ja määräillä hoitajia, mutta kaikki sujuu hyvin jos olet määrätietoinen. Se potkii seinää, mutta ei yritä purra. Suitsia kaneli ei helposti ota, mutta satula ei ole ongelma. Antaa harjata kaikkialta. Ei aloittelijoille!! 

Sukutaulu

i: ii:
ie:
e: ei:
ee:

Kilpailukalenteri

PVM Paikka Laji Luokka Sija
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -

Jälkeläiset

Syntynyt Nimi Isä/Emä Omistaja
- - - -
- - - -
- - - -
Layout © Tidam, Tidamin Kopiointisivut Kuvat © Christiane Slawik, Slawik

Kaneli

Perustiedot

Virallinen nimi: Katelyn
Kutsumanimi: Kaneli
Sukupuoli: ruuna
Syntynyt/Ikä: 12.3.2000
Rekisterinumero:

Rotu: Connemara
Väri: ruunivoikko
Säkäkorkeus: 145 cm
Kasvattaja: Tallikukkula
ex-omistaja: Enja Kultainen Aurinko
Hoitaja: ?? 

Koulutustaso:
KO: VaB
RE: 90 cm
ME: 40 cm
IRTO: 130cm 

Palkinnot/Voittosumma: - 
Sairaudet: -
Jälkeläiset: -

Sukutaulu

I

ii Iii
Iie
Ie Iei
Iee
E Ei Eii
Eie
Ee Eei
Eee

Luonnekuvaus
Hoitaessa: Kaneli on omaa laatuaan. Siinä on ripaus "kesyttämätöntä villiä hevosta" eikä siitä saa ikinä täysin rauhalliseksi kiltiksi hevoseksi. Kun karsinaan astuu sisälle, Kaneli rupeaa potkimaan karsinaansa ja heittelee päätään uhkaavasti. Tästä ei kannata välittää vaan alkaa vain harjaamaan aivan normaalisti. Kanelille ei myöskään saa syöttää mitään herkkua, koska sitten se rupeaa vaatimaan aina namin kun karsinaan astuu. Kanelille saa kuitenkin suitset ja satulan ilman sen kummempia ongelmia, kunhan vain muistaa olla kiertämättä takakautta. Kaikin puolin Kaneli on kiltti, se vain isottelee kaikille. Tarvitsee kuitenkin määrätietoisen hoitjan!
Ratsastaessa: Tunneilla Kaneli on hyvin huonokäytöksinen. Se pomottaa kaikkia hevosia eikä keskity ratsastajaan juuri ollenkaan. Tämän takia se ei tunneille juuri osallistukkaan. Hoitaja saa ratsastella Kanelin kanssa aivan oman mielen mukaa kentällä. Maastoon Kanelilla ei oikein voi mennä. Se säikkyy niin paljon, että sitä on lähes mahdotonta pitää kurissa. Kaneli on enenmmänkin "kova" hevonen joten ohjista voi/pitää hidastaa oikein kunnolla. Muista kuitenkin, että pohkeet toimii hyvin! Kaneli tarvitsee siis kokeneen esteistä kiinnostuneen ratsastajan, joka on valmis kisaamaan.
Muiden hevosten seurassa: Kaneli ei voi sietää muita hevosia. Se tarhataankin aina yksin. Jos joku hevonen uskaltautuu Kanelin lähelle se kyllä näyttää kuka määrää ja puraisee tai potkaisee. Tämä käytös johtuu luultavasti siitä, että se ruunattiin vasta kaksi vuotta sitten. Orimaisuus on vieläkin tallella! =)
Kisoissa: Kaneli käyttäytyy ihmeen rauhallisesti. Se ei tietenkään sielläkään käyttäydy kiltisti muita hevosia kohtaan, mutta se ei säikähtele turhia. Ratsastajan täytyy vain olla rauhallinen ja määrätietoinen.
Muuta: Älkää koskaan kukaan tuoko hevostaan Kanelin lähelle! 

Kilpailukalenteri

PVM Paikka Laji/Jaos Luokka Sijoitus
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -

Tekijänoikeus
Ulkoasu © Tidam / Tidamin Kopiointisivut
Tekstit © Sofia
Kuvat © Sinä©2019 Tallikukkula - suntuubi.com